Bereidingswijze

7 bereidingstips voor de perfecte kroketten!

  1. Bewaar de kroketten op een correcte manier, -18°C in de origineel afgesloten verpakking.
  2. Bak de kroketten bij voorkeur bevroren. Hiermee heb je altijd het beste resultaat. 
  3. Zitten ze aan elkaar bevroren in de verpakking? Geef dan even een tikje op de werkbank met de doos, dan komen ze vanzelf los van elkaar zonder beschadigingen.
  4. Bak de kroketten steeds op de juiste temperatuur en volg de baktijd op de verpakking.
    Zorg voor een ruime frituur met voldoende vermogen.
  5. Kies voor een kwalitatief goede frituurolie. Een zeetong bak je ook niet in slaolie :).
  6. Laat de kroketten rustig bakken, niet schudden met het mandje!
    Het mandje ook niet uit het vet halen tijdens het bakken.
  7. Voor de perfecte smaakbeleving, laat je de kroketten een minuutje rusten na het bakken alvorens je ze gaat serveren.
Terug naar de bovenkant van de website